Prijzen - Vakantiehuis De Boet (2023)

Super mooi hagelnieuw vakantiehuis

Perfect gelegen, dichtbij het centrum van Schoorl en bijzonder rustig. Je loopt direct in het bos van de Schoorlse duinen. Heerlijk modern ingericht vakantiehuis; grote bank en stoelen die lekker zitten. Fijne keuken afgewerkt met hoogwaardige apparatuur. Groot bed, slaapt heerlijk. Boven nog twee 1-persoonsbedden in een prachtige open ruimte. Buiten kun je lekker zitten.

Ontvangst was alleraardigst; wij komen zéker terug!

Gerard en Helen

Super mooi en sfeervol huisje! Hele goede afwerking, fijne bedden en van alle gemakken voorzien. Met gezellige open haard voor de avonden! Daarnaast loop je zo de duinen in, de locatie is echt perfect! En Schoorl is gewoon super omgeving voor een heerlijke vakantie. Als kers op de taart zijn de eigenaren heel klantvriendelijk en warm. Aanrader dus!

Laura

Wat een heerlijk huis! Alles erop en eraan, prachtige omgeving en Marleen laat het je aan niets ontbreken. Wij komen terug!

Even een paar dagen er uit. Dat is gelukt! Wat een lekkere plek die “Boet”! Een prettige vriendelijke lichte vakantiewoning, voorzien van alle gemakken. En behalve dat zijn ook de rust in en om huis als ook de ligging aan de rand van het dorp en aan de voet van het duingebied belangrijke extra pluspunten. Ik kan De Boet van harte aanbevelen! Met dank aan de familie Winder die er alles aan doet om je het naar het zin te maken.

Wilma

Samen met onze zoon van anderhalf zijn wij een kleine week in De Boet geweest. Wat was dat fijn zeg! Het begon al bij binnenkomst toen het huis versierd was vanwege ons geregistreerd partnerschap – erg lief! We vonden een net nieuw huis: mooi afgewerkt en van alle gemakken voorzien. Marleen en Erik zijn gastvrij en vertellen je met alle liefde over de plekjes die leuk zijn om te bezoeken. Zo is er op vijf minuten lopen een leuke waterpomp voor kinderen en fiets je in 20 minuten naar het strand van Schoorl. Het strand was overigens helemaal niet druk, ondanks het stralende weer tijdens het Pinksterweekend. Ook loop je zo naar het centrum met de bekende Klimduin. Vergeet vooral niet te vragen naar de pizza die op zondag in de buurt wordt gebakken, erg lekker. We konden deze heerlijk buiten in het zonnetje eten op het rustige terras, waar ook goede stoelen stonden om een boekje te kunnen lezen op het moment dat onze zoon zijn middagdutje deed. Een echte aanrader dus!

Sanne en Sjoerd

Een ruim huis in een laantje wat uitloopt in het duingebied. Heerlijk stil.Een mooi huis in de basis, licht, goed ventilerend, stijlvol, goed over nagedacht.Alles royaal aanwezig maar gastvrouw Marleen en gastheer Erik zijn benaderbaar als je iets ontbeert. Dorp op loopafstand, duin de andere kant op.

Wij hebben er een heerlijke week gehad en we komen er zeker nog eens terug.

Marc en Berthie

We waren met ons gezin, met twee kinderen, een weekje in de zomer in De Boet. Het is een heerlijk huisje, met zorg en smaak ingericht. Alles is aanwezig en alles is van uitstekende kwaliteit. Het huisje is gelegen op een prachtige plek – wat een rust, wat een stilte, wat een mooie natuur. Een superfijne uitvalsbasis. Marleen en Erik zijn heel vriendelijk en attent. Aan alles is gedacht. De service is uitstekend.

Wouter

Prachtig mooi nieuw vakantiehuis aan de rand van een erg mooi duingebied. Alles lekker nieuw en sfeervol ingericht. Ook buiten is een lekker zitje met veel privacy. De gastvrouw is erg vriendelijk, en staat paraat als je haar nodig hebt of als je tips wilt over de omgeving. Kortom een dikke aanrader deze leuke vakantiewoning in het gezellige Schoorl. Voor herhaling vatbaar, wij komen vast terug!!

Marloes

Wij hebben een superfijne week gehad in “de Boet” ondanks het slechte weer! Ontzettend veel regen gehad dus niet de wandelingen en fietstochten kunnen maken die we van plan waren en hebben dus veel tijd in het huisje doorgebracht. Maar dat was zeker geen straf!
Wat een leuk huisje is “de Boet”, aan alles is gedacht en het geheel is supernetjes afgewerkt en luxe! Lekker op de bank met de haard aan en een glas wijn, heerlijke bedden om in te slapen, fijne keuken om in te koken en mooie badkamer. We hebben niet buiten kunnen zitten maar daar is ook een gezellig terras met alle privacy.
En Marleen zorgt dat je niets te kort komt, van koffie tot handdoeken tot opgemaakte bedden tot tips! Wij komen graag nog eens terug met mooi weer om van dit huisje en de mooie omgeving te genieten!

Karin

De Boet in Schoorl is een heel mooi en comfortabel vakantiehuis. Smaakvol ingericht, schoon en van alle gemakken voorzien. Het welkom door de gastvrouw en gastheer is uiterst warm. In het huis is nuttige informatie over de prachtige omgeving van Schoorl aanwezig. Het is fijn om direct vanuit het huis veel verschillende wandelingen te kunnen maken (met als mogelijk startpunt het Buitencentrum). En wat is er heerlijker dan bij terugkomst van het wandelen bij de haard een glaasje wijn van de plaatselijke wijnhandel te drinken… Een verblijf in De Boet is zeker voor herhaling vatbaar!

Ans en Ruud

Dit luxe vakantiehuisje staat op een rustige plek aan de rand van het duingebied. Bij aankomst staat er een lekkere fles wijn op tafel met een persoonlijke kaart. Heel attent. Het is van alle gemakken voorzien zoals een goed geoutilleerde keuken, luxe boxspring om heerlijk in te slapen, een gashaard voor de kille avonden en een heerlijke regendouche. Marleen is altijd bereikbaar voor informatie en ze is zeer behulpzaam als je wat nodig hebt van een fiets tot een kabel om je laptop aan de tv te verbinden. De mountainbike route en het discgolf parcours zijn echte aanraders. Perfecte uitvalbasis voor prachtige fietstochten en wandelingen. Dit was onze tweede keer in De Boet en de volgende vakantie week is alweer geboekt.

Jeannet

De Boet is een nieuw, mooi en smaakvol ingericht vakantie huis. Je voelt je er direct thuis en dat komt mede door de hartelijke ontvangst van Marleen. Vanuit het huisje zijn er genoeg mogelijkheden om de prachtige omgeving te verkennen. Kortom een vakantie adres om nog eens terug te komen.

Astrid

Door vrienden aanbevolen dit prachtige vakantie huisje! Een dag voor vertrek en alles werd voor onze komst gereed gemaakt. Wat een gastvrijheid en een warme ontvangst! De wijn stond klaar met een persoonlijk kaartje erbij 🥂 Wat hebben we genoten van jullie mooie complete vakantiehuis. En wat een prachtige omgeving! Zeker de moeite waard om nog eens terug te komen. Bedankt voor dit fijne weekend lieve mensen.

Wichert en Ria

De Boet is een heerlijk vakantiehuis voorzien van alle denkbare en soms zelfs ondenkbare, maar niet minder welkome/leuke comfort. Gezellig ingericht, optimale privacy en stilte (je slaapt fantastisch, ook dankzij de top boxsprings). De omgeving is ook prachtig. Je loopt vanaf het huisje zo het bos in dat overgaat in de duinen en uiteindelijk het strand. Ook kan je geweldig fietsen door bos en duinen. De strandpaviljoens in Schoorl en Bergen aan Zee zijn dik in orde: gezellige sfeer en prima eten en drinken. Tot slot is Marleen een geweldige gastvrouw. Op de achtergrond aanwezig en als je haar nodig hebt, dan reageert ze heel snel. Kortom, een echte aanrader!

Robert en Margot

Dit is een plek waar alles klopt: locatie, voorzieningen, kwaliteit en gastvrouwschap. Een heerlijk ruim huisje van alle gemakken voorzien, hoog afwerkingsniveau, aan de rand van het bos en prachtige duinengebied. De stilte van het bos verwelkomt je met vrolijk vogelgekwetter, de herfstkleuren van het bos waren spectaculair mooi en jawel, er scharrelde heel wat rond tijdens onze vroege ochtendwandeling. De gastvrouw is duidelijk en helder in haar communicatie, attent zonder opdringerig te zijn en denkt graag mee bij vragen. Kortom, voor ons een terugkomer en zeker voor anderen een aanrader!

Piet en Clara

Wat een heerlijk huis. Schoon, van alle gemakken voorzien. Prima bedden. In een prachtige omgeving, je bent zo in duin en bos. Met heel gastvrije gastheer en – vrouw.
Wij hebben hier met z’n drieën een lang weekend genoten.

Joke

VorigeVolgende

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Dr. Pierre Goyette

Last Updated: 04/01/2023

Views: 6400

Rating: 5 / 5 (70 voted)

Reviews: 93% of readers found this page helpful

Author information

Name: Dr. Pierre Goyette

Birthday: 1998-01-29

Address: Apt. 611 3357 Yong Plain, West Audra, IL 70053

Phone: +5819954278378

Job: Construction Director

Hobby: Embroidery, Creative writing, Shopping, Driving, Stand-up comedy, Coffee roasting, Scrapbooking

Introduction: My name is Dr. Pierre Goyette, I am a enchanting, powerful, jolly, rich, graceful, colorful, zany person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.